Welkom in Willemstad, het kloppende hart van de zeilactiviteiten van Tip Top Sailing in Nederland. De jachthaven biedt de ideale start voor zowel zeiljachtverhuur als de verschillende zeilcursussen die we organiseren. Of je nu een beginnende zeiler bent die de basis wil leren of een ervaren kapitein op zoek naar nieuwe horizonnen, het gevarieerde vaargebied biedt mogelijkheden voor iedereen. Laat je door Tip Top Sailing adviseren over routes die jouw zeilvaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Vanuit Willemstad ligt een wereld aan vaarmogelijkheden voor je open. Ontdek de Zuid-Hollandse en Zeeuwse Delta, een gebied rijk aan diversiteit. Of voor de avonturiers onder ons, de uitgestrekte Noordzeekust.

Internationale Zeilervaringen
Maar de horizon van Tip Top Sailing reikt verder dan alleen Nederland. Verken wereldse wateren met de zeiljachtverhuur in het buitenland. Ontdek de charmes van bareboat zeilen; huur een zeiljacht en kies je eigen route, tempo en bestemming.

Ben je niet zo’n solovaarder? Geen zorgen! Stap in bij een groter zeiljacht en zeil mee als individu of met je familie. Voor zij die graag in gezelschap zeilen, is flottielje zeilen een geweldige optie, waarbij je samen met andere zeilenthousiastelingen naar unieke bestemmingen vaart. En voor degenen die echt even willen ontsnappen van alle beslommeringen, heeft Tip Top Sailing volledig georganiseerde zeilvakanties.

Begin Je Zeilavontuur met Tip Top Sailing
Kies voor een ervaring die zowel vertrouwd voelt in de Nederlandse wateren als avontuurlijk in internationale zee├źn. Bij Tip Top Sailing begint je zeilavontuur altijd tip-top!

Bezoek de website van Tip Top Sailing!