Sunny Sailing, dé garantie voor een zeilvakantie van je dromen. Een prachtige omgeving, altijd mooi weer en een fijn zeiljacht. Niets staat een compleet vakantiegevoel in de weg!

Zeilen in Griekenland: Sivota als startpunt
Het startpunt van je zeilvakantie met Sunny Sailing is de basis in Sivota, Deze mooie baai biedt een veilige schuilplaats voor de vloot en langs de kleine haven van Sivota zijn een aantal leuke vistavernes en restaurants. De aanlegsteiger wordt beheerd door Theo, eigenaar van het restaurants 12 Gods. Dit restaurant is tevens uitvalsbasis voor de briefings en gezamenlijke diners. Vanuit Nederland kan je o.a. vliegen op de luchthaven Preveza en binnen 55 minuten sta je in dit gezellige vissersdorpje bij deze thuisbasis.

Zeilen in de Griekse zee
Het vaargebied van Sunny Sailing is de Ionische Zee gelegen aan de westkant van Griekenland. Je hebt de mogelijkheid om 1 of 2 weken rond te varen met Sunny Sailing. In principe vaart de crew een standaard route, maar de mogelijkheid bestaat dat ze afwijken indien de weersomstandigheden of mogelijke drukte in de haven ze hiertoe dwingt.

De zeilvloot van Sunny Sailing
In de eigen vloot heeft het bedrijf Bavaria’s 31 t/m 45 beschikbaar. Alle schippers en ook de flottielje leiding zijn Nederlandstalig en hebben veel ervaring op het gebied van zeilen in Griekenland. Men is als eigenaren en beheerders van de vloot het hele seizoen ter plaatse en is ook het aanspreekpunt voor de kwaliteit van de vloot. Naast eigen boten kan Sunny Sailing ook andere type jachten inhuren, bijvoorbeeld grotere jachten met meer dan 3 hutten. Deze jachten huren ze o.a. in Nidri en Lefkas (Marina) in.

Kijk voor meer informatie en boeken op de website van Sunny Sailing!