De Hiswa te Water heeft zichzelf overtroffen! Met de groei van de editie van 2022 heeft het evenement zichzelf gevestigd als het must-visit watersportevenement van Noordwest-Europa. Dit jaar wordt het nog beter, met een recordaantal van meer dan 400 boten die de Bataviahaven vullen van 30 augustus tot 3 september.

Toplocatie en Luxueuze Catering
Wandel over de boulevard en bewonder de grootste en meest luxueuze jachten. Dit jaar zorgt het wereldberoemde Maison van den Boer voor de culinaire ervaring, en de organisatie heeft exclusief Bernardus wijnen geselecteerd voor de evenementen.

Leren en Demonstreren
Bezoekers krijgen de kans om naar deskundige demonstraties van verschillende onderhoudstechnieken en nautische vaardigheden te kijken. Fans van funsporten zullen ook niet teleurgesteld worden.

Een Debuut om Niet te Missen
Brunia Watersport zal de G-Force 10 van Greenbay Marine uit Finland introduceren. Deze krachtige 10 meter lange kajuitmotorboot, uitgerust met één of twee binnenboord dieselmotoren, zal zeker de aandacht trekken.

Beste van Nederland
De Hiswa te Water heeft zichzelf onderscheiden als de showcase voor jachten ontworpen en gebouwd in Nederland. Van Wajer Yachts tot Altena Yachts, de toonaangevende Nederlandse werven zullen hun nieuwste en beste ontwerpen presenteren. En natuurlijk, internationale merken worden ook vertegenwoordigd door hun toegewijde dealers.

Voor de Toekomst
De focus op duurzaam varen blijft sterk met een reeks fossielvrije aandrijvingsmogelijkheden. Grote buitenboordmotor merken zoals Mercury en Yamaha zullen hun eigen paviljoens hebben, waar ze hun boten presenteren uitgerust met hun motoren.

Erkenning en Beloningen
Voor de beurs zal een deskundige jury de Boten van het Jaar selecteren in verschillende categorieën. Erkenningen voor de beste startup en een oeuvre-award zullen ook worden uitgereikt.

Met zo’n breed scala aan boten en meer dan 250 exposanten is de Hiswa te Water de perfecte plek voor alle watersportliefhebbers. Bezoek de website voor meer details en bereid je voor op een onvergetelijk evenement!