De Hiswa te Water kondigt met trots Maison van den Boer aan als hun nieuwe hospitality partner. Een belangrijke stap voor de prestigieuze watersportbeurs, die deze samenwerking heeft vastgelegd voor de komende drie edities. Maison van den Boer zal zorgdragen voor VIP-, publieks- en standcatering, waarmee ze hun expertise in de hospitality-sector zullen inzetten voor het evenement.

Arjan Rahusen van Hiswa te Water toonde zijn enthousiasme over de nieuwe samenwerking: “Het is een voorrecht om samen te mogen werken met een gerenommeerde partner als Maison van den Boer. Hun staat van dienst sluit perfect aan bij de hoge kwaliteitsstandaard die wij nastreven voor onze internationale watersportbeurs. We zijn dan ook zeer optimistisch over wat de komende edities zullen brengen.”

Jeroen Enzerink van Maison van den Boer voegde toe: “De Hiswa te Water is een evenement dat goed past bij de ethos en het erfgoed van Maison van den Boer. Met meer dan een eeuw ervaring en een full-service aanpak bieden we maatwerk voor elk evenement. Het is een eer om alle aspecten van de hospitality voor dit prominente nautische evenement te mogen beheren. We hebben hoge verwachtingen en hopen op prachtig weer om het evenement nog specialer te maken.”

Dit partnerschap belooft veel goeds voor de toekomstige edities van de Hiswa te Water, waarbij bezoekers kunnen uitkijken naar een verhoogde standaard van dienstverlening en gastvrijheid.