Zeil de vrijheid tegemoet met Enjoy Sailing, dé expert in zeiljachtverhuur die al meer dan 30 jaar het water domineert. Met een indrukwekkende vloot van meer dan 100 zeiljachten, verspreid over de meest pittoreske vaargebieden van Nederland zoals het IJsselmeer, de Friesemeren, de Waddenzee en Zeeland, zet het bedrijf de standaard voor zeilavonturen.

Perfect Begin van Jouw Zeilvakantie
Bij Enjoy Sailing zet men in op kwaliteit en comfort. Of je nu kiest voor een zeiljacht van Bavaria, Beneteau of Dufour, je kunt erop vertrouwen dat het schip in uitmuntende staat verkeert. Vanuit de strategische locaties in Lemmer en Zeeland, heeft Enjoy Sailing een vloot van jonge, compleet uitgeruste schepen die aan al jouw wensen voldoen. Denk aan luxueuze dikke matrassen, TV/DVD voor ontspannende avonden, en essentiële navigatiehulpmiddelen zoals stuurautomaat, GPS, kaartplotter, tridata en marifoon. En voor de koudere nachten? Alle schepen zijn uitgerust met verwarming en een volledig uitgeruste keuken.

Altijd Zorgeloos Zeilen
Bij Enjoy Sailing staat de klant centraal. Daarom garandeert Enjoy Sailing een onberispelijk en brandschoon zeiljacht voor je avontuur. Mocht je toch tegen een probleem aanlopen, dan staat een toegewijd team 24/7 voor je klaar. Jouw plezier en veiligheid zijn topprioriteit.

Dus, waar wacht je nog op? Kies voor een zeilervaring die staat voor kwaliteit, luxe en onbezorgdheid. Kies voor Enjoy Sailing en laat het avontuur beginnen!

Bezoek snel de website van Enjoy Sailing!