De beste vaareigenschappen ontmoeten maximaal comfort. Het meest moderne ontwerp in zijn klasse, de BAVARIA C38 combineert perfecte zeileigenschappen, eenvoudige bediening en maximaal gebruik van het interieur.

Opvallende ontwerpkenmerken, zoals de BAVARIA V-bow en Chines op het achterschip, garanderen veilige en snelle vaareigenschappen en ongelooflijk veel ruimte benedendeks. De mast is een stuk verder naar achteren gezet, hierdoor ontstaat een grotere keerfok met duidelijk meer zeiloppervlak. Binnen, in de eigenaarshut, meet het tweepersoonsbed een sensationele 1,73 x 2 meter. De kooien in de achterkajuiten hebben ook recordafmetingen van 1,50 x 2 meter voor deze bootmaat.

Stel uw Bavaria C38 geheel naar individuele wens samen, zo heeft u de keuze uit verschillende zeilen, houtsoorten en bekleding. Iedere BAVARIA kan door Westside Sailing als ‘Custom Line’ worden geleverd. Hierbij wordt uw BAVARIA in alle denkbare (metallic) kleuren gespoten. Voor de coating wordt uitsluitend AWL-GRIP, het beste systeem op de markt, gebruikt.

De nieuwe Bavaria C38 is leverbaar vanaf juni 2021!

Kijk voor meer info en prijzen op de website van Westside Sailing.