Het zeilseizoen van 2023 wordt op een spectaculaire manier geopend tijdens de Hiswa. Arcona, een naam die synoniem staat voor innovatie en kwaliteit in de jachtbouw, betreedt het podium met niet één, maar drie schitterende jachten. De Arcona 385 en de geliefde 435 zullen de zeilliefhebbers zeker aanspreken. Maar het kroonjuweel van deze tentoonstelling is zonder twijfel de gloednieuwe Arcona 50, die zijn wereldpremière zal maken tijdens dit prestigieuze evenement.

Bij Arcona geloven we dat speciale gebeurtenissen, zoals een wereldpremière, gevierd moeten worden in stijl en met een persoonlijke touch. Wij waarderen uw interesse en nieuwsgierigheid naar onze jachten enorm en willen ervoor zorgen dat uw ervaring tijdens Hiswa 2023 onvergetelijk wordt.

Daarom nodigen wij u uit voor een exclusieve bezichtiging van onze Arcona jachten. Door vooraf een afspraak te maken, kunnen wij ervoor zorgen dat uw bezoek aan onze stand een unieke en persoonlijke ervaring wordt. Ons toegewijde team zal klaarstaan om u rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden. En natuurlijk zorgen we voor een verfrissend drankje of een heerlijk kopje koffie, zodat u in alle rust en comfort kunt genieten van de schoonheid en innovatie die Arcona te bieden heeft.

Laten we samen deze bijzondere gelegenheid vieren en van uw bezichtiging een privéfeestje maken! Neem contact met ons op om uw afspraak vast te leggen en deel uit te maken van deze mijlpaal in de wereld van zeiljachten. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Hiswa 2023!

Kijk voor meer informatie op www.vmgyachting.com/